Geboorte-kado info voor steden en gemeenten

Geboorteaangiften en huwelijksvoltrekkingen horen voor een gemeente tot de feestelijke gelegenheden. Veel gemeenten willen dat dan ook luister bijzetten met een passend kado.

Ons doel was om het ideale geboorte-kado voor de gemeente te ontwikkelen. Hierbij waren het advies en de ondersteuning van onder andere het Nederlands Genootschap van Burgemeesters NGB, de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken NVVB, de Vlaamse Vereniging van Ambtenaren en Beambten van de Burgerlijke Stand VLAVABBS en vele enthousiaste burgemeesters en ambtenaren van de burgerlijke stand in Nederland en België van onschatbare waarde.

Zo kwamen we tot de ingrediënten van het ideale geboorte-kado:

-samenwerking met uw gemeente. In nauw overleg wordt op maat een ontwerp gemaakt dat de uitstraling van uw gemeente weergeeft. Voorbeeld: samen met de stad Gent hebben wij een herkenbaar ontwerp gemaakt dat een blijvende herinnering is aan de geboorte in de stad Gent. Hierbij hebben wij de drie torens van het logo terug laten komen in het ontwerp.
-laag geprijsd (de geboorte-koffer bijv. was ruim boven de €10. Desondanks is de organiserende firma inmiddels failliet.)
-eenvoudig en snel te personaliseren (de namen van de baby kunnen op het kado worden ingevuld, als een geboorteakte)
-kan worden voorzien van het gemeentelogo en een korte gelukwens namens de burgemeester.
-nuttig kado (de muziek helpt de baby bij het inslapen en werkt positief op zijn ontwikkeling)
-gaat jaren mee (een rompertje is na een paar maanden al te klein en knuffeldieren heeft de baby in overvloed)
-weinig volume voor de opslag
-eenvoudig en snel na te bestellen, dus geen grote voorraad voor jaren in het gemeentehuis nodig
-makkelijk en voordelig per post te verzenden (probeer dat maar eens met een knuffelbeer)
-brief van de gemeente met gelukwensen en nuttige informatie makkelijk mee te sturen.
-(optioneel) gekoppeld aan UNICEF, waarbij €0,50 per kado naar het goede doel gaat, om kinderen elders in de wereld te helpen.

De verschillende Geboorte kado's op een rijtje: 

Decoratie-CD

Extra dun, licht en vrolijk en ook nog eens mooi neer te zetten. Met bijpassende enveloppe en een totaalgewicht van 33g is deze bij uitstek geschikt om per post op te sturen. Ideaal voor de in opmars zijnde digitale geboorteaangifte, waarbij de ouder niet meer naar het gemeentehuis hoeft. Naar keuze met de Geboorte-CD met rustgevende muziek, speciaal voor baby's of de Peuter-CD met 50 luister- en meezing liedjes voor de iets ouderen.

De decoratie is ook leverbaar in een 3-luik versie waarbij een ontwerp in de breedte beter tot zijn recht komt. Klik op de afbeelding voor een grotere versie.

 

 


Groeimeter met Peuter-CD

Een handige groeimeter voor aan de muur om zo de groei van het kind van 70 t/m 140 cm bij te houden. Een kado dat jaren meekan, want de meeste kinderen zijn 10 voordat ze 140 cm lang zijn. De groeimeter heeft bovenaan een hoesje waar de cd in kan worden opgeborgen. Als specialist in muziekproducties bieden we de mogelijkheid om de cd te laten beginnen met een speciaal voor een gemeente opgenomen liedje. Dat kan een bekend bestaand liedje zijn, maar we kunnen er ook een componeren. Zo wordt dit cadeau nog meer een uniek cadeau van de gemeente waar je geboren bent. Je geboorteplaats heb je tenslotte voor je hele leven.

Klik op de afbeelding voor een grotere versie.

 


Geboorte-CD in standaard jewelbox

De oorspronkelijke Geboorte-CD zoals die in 2004 werd geïntroduceerd, in een standaard plastic cd-doosje. Wordt geleverd met een standaard cd-boekje of een gepersonaliseerde versie met logo en gelukwens van de gemeente.

 


Peuter-CD in standaard jewelbox

De oorspronkelijke Geboorte-CD zoals die in 2004 werd geïntroduceerd, in een standaard plastic cd-doosje. Wordt geleverd met een standaard cd-boekje of een gepersonaliseerde versie met logo en gelukwens van de gemeente.