Wandelvierdaagse actie voor de Sint Maartenskliniek Nijmegen

De gerenommeerde Sint Maartenskliniek in Nijmegen, het ziekenhuis dat als enige in Nederland volledig gespecialiseerd is in houding en beweging, wil een hypermodern GRAIL revalidatie systeem aanschaffen. Om dit mogelijk te maken wordt tijdens de Wandelvierdaagse 2013 een unieke cd met de typische wandelmuziek in een fraaie decoratie te koop aangeboden aan het publiek voor €5,00. Meer geven mag natuurlijk altijd. Hiermee kunt u de onvergetelijke sfeer van de Vierdaagse thuis nog eens nabeleven en helpt u tegelijkertijd de Sint Maartenskliniek bij het revalideren van hun patienten.

Wandelvierdaagse gemist? U kunt deze unieke cd met decoratie en enveloppe ook bij de Sint Maartenskliniek bestellen

 

 

 


 

Den Bosch heeft eigen Marialiederen decoratie+cd

In de Sint-Jan in Den Bosch (NL) is sinds mei 2013 de eigen decoratie+cd met de mooiste Marialiederen te verkrijgen. Dankzij de verkoop aan bezoekers wordt de renovatie van de kathedraal financieel ondersteund. Exclusief verkrijgbaar bij de infobalie voor slechts € 5,00.

 

 

 


 

Scherpenheuvel presenteert nieuwe Marialiederen cd met decoratie

In bedevaartsoord Scherpenheuvel (BE) is sinds mei 2013 de eigen decoratie+cd met de mooiste Marialiederen te verkrijgen. Dankzij de verkoop aan bezoekers wordt de renovatie van de basiliek financieel ondersteund. Exclusief verkrijgbaar in de basiliek voor slechts € 6,50.

 

 

 


 

Heiloo heeft eigen Meditation decoratie+cd

In bedevaartsoord Heiloo (NL) is sinds december 2012 de eigen decoratie met Onze Lieve Vrouw ter Nood met de cd "Meditation" met Maria-verering muziek te verkrijgen. Exclusief verkrijgbaar in het bedevaartsoord voor slechts € 5,00.

 

 

 


 

Meditation cd+deco voor franstalige markt exclusief bij groothandel Un message de vie

Un message de vie, groothandel in devotionalien uit België neemt de Meditation cd+decoratie op in haar assortiment, speciaal voor de franstalige markt. Op verzoek kan deze decoratie worden geleverd met een gepersonaliseerde afbeelding van het Mariabeeld naar keuze.

 

 

 


 

Kevelaer (DE) pakt uit met 3-luik deco+cd

In bedevaartsoord Kevelaer (DE) is sinds december 2012 eigen decoratie met het originele Genadebeeld te verkrijgen, vergezeld van de cd met de mooiste Marialiederen. Er zijn een duitse en nederlandse versie beschikbaar. Exclusief verkrijgbaar in het bedevaartsoord voor slechts € 5,00.

 

 

 


 

Oostakker Marialiederen

Bedevaartsoort Oostakker biedt sinds mei 2013 haar eigen decoratie+cd met de mooiste Marialiederen aan. Dankzij de verkoop aan bezoekers van het bedevaartsoord wordt de renovatie van de Maria-grot financieel ondersteund. Exclusief te verkrijgen in het bedevaartsoord Oostakker voor slechts € 5,00.

 

 

 


 

Bel-Art kiest voor Meditation-cd

Bel-Art nv te Banneux (BE) neemt de Meditation-cd, nederlandstalige Marialiederen en een speciale "Banneux" Meditation-cd in de catalogus op.


 

Oostakker

Bedevaartsoort Oostakker heeft besloten om vanaf augustus 2012 de Meditation-cd en de nederlandstalige Marialiederen cd gaan aanbieden.

 

Oostakker

foto: Wikipedia